Bijzondere ladingen en plekken: een kijkje in het werk van De Transporters

Bij De Transporters draait het niet alleen om het standaardtransport. We zijn niet zomaar jouw gemiddelde transporteur; we zijn er trots op om ook de meest bijzondere ladingen naar de meest ongewone plaatsen te brengen. Van het leveren van luxe meubilair voor riviercruiseschepen tot het transporteren van kunstwerken naar dierentuinen, bij ons is geen uitdaging te groot. We nemen je graag mee op plekken waar we geweest zijn.

Neem bijvoorbeeld onze reizen naar Wolgast, een pittoresk stadje in het noorden van Duitsland. Hier hebben we meerdere keren riviercruiseschepen voorzien van gloednieuw meubilair. Het is een taak die precisie en zorg vereist. We zijn er trots op dat we dit keer op keer tot een succes hebben weten te maken.

Maar onze avonturen stoppen daar niet. Ook luxe jachten in Alblasserdam worden niet overgeslagen. Of wat dacht je van Ouwehands Dierenpark, waar we geen dieren vervoeren maar wel kostbare kunstwerken met de grootste zorg behandelen en bezorgen.

Duitsland - Wolgast
Duitsland – Wolgast

Onverwachtse plaatsen en onze eigen stad
Ons werk neemt ons mee naar onverwachte plaatsen en soms zelfs naar onverwachte vormen van lading. Zo vervoeren we niet alleen echte paarden, maar ook houten exemplaren die dienen als prachtige kunstobjecten. Het is een voorbeeld van hoe divers ons werk kan zijn en hoe we altijd streven naar perfectie, ongeacht de waard van de lading.

En laten we niet vergeten dat we ook graag onze eigen stad, Almelo, dienen. Hier laden en lossen we theatherbenodigdheden op grote hoogte bij het Theaterhotel. Het is een klus die precisie en vakmanschap vereist. We zijn blij om dit te kunnen doen in onze eigen gemeenschap.

Nederland, Duitsland en uithoeken van Europa
Maar ons werk beperkt zich niet tot Nederland en Duitsland alleen. We reizen naar alle uithoeken van Europa en daarbuiten. Van het leveren van zware machines in Veldhoven tot het afleveren van een klein, maar essentieel pakketje in Altenberg. Elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en daar houden we van.

Van Altenberg gaan we naar het noorden, naar het prachtige Friesland, waar we ons vinden in het schilderachtige Burum. Hier worden we opnieuw geconfronteerd met een unieke omgeving en een nieuwe uitdaging die we met open armen aannemen.

Maar vergeet niet de kleine, lokale projecten die net zo belangrijk zijn. Zo lossen we onderdelen voor watergemalen in Den Oever, een taak die misschien minder opvalt, maar die essentieel is voor het functioneren van onze infrastructuur.

Zwitserland - Altenberg
Zwitserland- Altenberg

Evenement
En soms, heel soms, nemen we deel aan iets groots en inspirerends, zoals de Invictus Games in Düsseldorf. Voor dit evenement hadden we de eer om het zitvolleybalveld te transporteren, een kleine bijdrage aan een groter geheel waar wij enthousiast van werden.

Neem contact met ons op
Bij De Transporters zijn we niet bang voor een uitdaging. Bijzondere ladingen en plekken maken ons werk extra leuk en we denken graag met onze klanten mee om tot werkbare en praktische oplossingen te komen. We kunnen misschien niet alles, maar wat we wel kunnen, doen we met toewijding, passie en precisie.

Heb jij hulp nodig op het gebied van transportdienst, koeriersdienst of postbusservice? We helpen je er graag bij. Vul de calculator in of mail naar info@detransporters.nl.

Leave a comment