De Transporters neemt koeriersdienst AAB Koeriers over: “Een nieuwe stap voorwaarts.”

In een tijd waarin bedrijven voortdurend evolueren en zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, is het soms nodig om samen te gaan met gelijkgestemde partners om groei te realiseren. Dit is precies wat er gebeurt bij ons. Wij nemen vanaf vandaag 1 mei AAB Koeriers over.

Voor vader Gerrit en zoon Gert, eigenaars van AAB Koeriers in Almelo, was het nemen van deze beslissing geen gemakkelijke. Ze wilden continuïteit en stabiliteit voor hun bedrijf. Dus toen ze besloten dat het tijd was voor een verandering, wendden ze zich tot De Transporters.

Supermooie kans
De overname van AAB Koeriers door De Transporters markeert een nieuwe fase voor beide bedrijven. Mede-eigenaar Peter van De Transporters vertelt enthousiast over de overname: “Dit is een supermooie kans voor ons. Gert belde ons op en wilde graag in gesprek. Ik merkte gelijk een klik. We kenden het bedrijf al. Collega’s kwamen ze veelal tegen. Wat zij doen is een mooie aanvulling op ons bedrijf, met name op ons wagenpark van bestelauto tot vrachtwagen. Je gaat de wagens nu efficiënter inzetten. Het is voor ons een stukje groei en optimalisatie.”

Gert en Gerrit
Gert en Gerrit

Samen 1 team
Vandaag, 1 mei, zal De Transporters de dienstverlening van AAB Koeriers overnemen en deze integreren onder hun eigen naam. “De klanten van AAB Koeriers gaan naadloos over naar ons. Verder hoeft er niet veel meer te gebeuren. De auto’s staan er bijvoorbeeld al, wij kunnen ons pand gebruiken en er zijn voldoende collega’s. De kosten worden dus niet opeens groter. We hebben zelfs nog een kleine overcapaciteit in de auto’s.”

Wat gaan Gerrit en Gert doen? “Gerrit zal nog blijven rijden, terwijl Gert zich zal toeleggen op de planning. Gert zal ook nog klantenbezoeken doen. Zeker bij zijn huidige klanten, waar hij de warme contacten mee heeft. We kijken met vertrouwen naar de toekomst. We zijn heel benieuwd hoe het allemaal zal verlopen, maar we hebben er een goed gevoel bij. We voegen ruim 40 jaar aan ervaring toe aan De Transporters.”

Groei en ontwikkeling
Hebben jullie nog andere plannen voor de toekomst? “Voor ons staat continuïteit, stabiliteit en ontwikkeling centraal. Dat vinden we heel belangrijk. We zijn dus zeker aan het nadenken wat de toekomst ons nog allemaal kan bieden, maar dat houden we voor nu nog even voor onszelf”, sluit Peter af met een veelbetekenende glimlach.

Heb jij hulp nodig op het gebied van transportdienst, koeriersdienst of postbusservice? We helpen je er graag bij. Vul de calculator in of mail naar info@detransporters.nl.

Leave a comment