Een transport- en koeriersdienst vinden voor jouw vervoer? 5 redenen waarom je voor onze chauffeurs moet kiezen!

Stel je voor: je hebt goederen of pakketten die op tijd bij je klant moeten zijn. Of misschien moet je belangrijke documenten versturen voor een belangrijke zakelijke afspraak, maar je hebt geen tijd om ze zelf af te leveren. Help! Wat nu?

 

Onze transport- en koeriersdienst biedt de oplossing. Hieronder lees je de beste kwaliteiten van onze chauffeurs.

 

1. Snel
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor jou dat jouw vracht op tijd wordt bezorgd. We leveren dagelijks pakketten met spoed. Meestal kunnen we binnen een uur na aanvraag de pakketten bij jou ophalen.

 

2. Betrouwbaar, kredietwaardig, vakbekwaam
Wij zijn NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) gecertificeerd. Het NIWO stelt drie voorwaarden, namelijk; betrouwbaar, kredietwaardig en vakbekwaam. Voldoet een bedrijf aan alle drie genoemde voorwaarden, dan mag deze zich NIWO gecertificeerd noemen.

3. Flexibel
Wij bieden flexibele bezorgopties aan. Dit betekent dat je zelf kan kiezen wanneer je je pakket wilt laten bezorgen. Hierdoor kun je de bezorging plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld buiten kantooruren of in het weekend.

 

4. Nationaal en internationaal
Wij rijden niet alleen door Nederland, maar ook door Europa. Dus heb je een zending die naar het buitenland moet? Geen probleem. Wij hebben de expertise en middelen om jouw pakketten veilig en op tijd in West-Europa te leveren.

 

5. Uitstekende service
Wij vinden het leveren van een goede service belangrijk. Dat is ook wat we doen. Als er vragen zijn over de bezorging, kun je contact opnemen met ons. Wij helpen je direct. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van de status van de zending en indien nodig snel actie kunt ondernemen.

 

Hulp nodig?
Heb jij hulp nodig met jouw goederen en/of pakket? We helpen je er graag bij. Vul de calculator in of mail naar info@detransporters.nl.

Leave a comment