Internationaal transport

Naast Nederland, rijden wij door heel Europa. Wij transporteren o.a. naar Frankrijk, Duitsland, Spanje en Scandinavië. Met onze internationale transport zorgen wij ervoor dat uw vracht veilig en op tijd wordt bezorgd. Daarom gaat de vracht rechtstreeks naar uw klant. U betaalt bij ons nooit voor de grootte of gewicht van uw vracht, maar en vaste prijs per kilometer. U weet zo altijd hoeveel u van te voren kwijt bent. Dat noemen wij goede service, voor een eerlijke prijs.

Pallets en grote vrachten

Onze vrachtwagens zijn ervoor gemaakt om uw paletten en grotere pakketten internationaal te verzenden. Met een capaciteit tot 5910 kg en een laadlengte van 8,50 meter zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Een vrachtwagen wordt ingezet bij vrachten zwaarder dan 1595 kg, ladingen van 5 tot 20 europallets.

Ondeelbare lading

Omdat onze vrachtwagens zijn voorzien van een zeil aan de zijkant kunnen ze ingezet worden voor ondeelbare ladingen van meer dan 3,60 meter lang. Zo kunnen wij u ook bij grote vrachten perfect van dienst zijn!

Koeriersdienst de Transporters

Bereken zelf uw ritprijs

Met onze handige tool berekent u zelf uw internationale transportkosten per rit.
Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week!
Vervolgens kunt u de rit direct aanvragen.

Engeland rit
bologna
Tsjechië - Praag

Veelgestelde vragen over onze internationale transport

Hoe weet ik of mijn pakket in het buitenland is afgeleverd?

Voor ontvangst van uw pakket bij de klant laten we altijd een ontvangst vrachtbrief tekenen. Deze vrachtbrief kunt u kosteloos bij ons opvragen. Bel of mail gerust.

 

Kan ik afhaal- en aflevertijden doorgeven?

Bij de Transporters kunt u zelf aangeven wanneer uw pakket door de koerier bij u opgehaald kan worden en wanneer deze afgeleverd moet worden. Alles kan in overleg.

 

Kan mijn pakket met spoed binnen Europa geleverd worden?

Jazeker! We leveren dagelijks pakketten en brieven met spoed. Meestal kunnen we binnen een uur na aanvraag de lading c.q. het pakket bij u ophalen. Deze tijd is afhankelijk waar we het pakket moet ophalen en waar we het naartoe moeten brengen.

 

Kan ik mijn pakketten aangetekend verzenden?

Als de pakketten en brieven via PostNL lopen, dan kunnen we ze aangetekend verzenden. Voor meer vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

Kunnen er gekoelde producten vervoerd worden binnen Europa?

Nee, wij beschikken niet over voertuigen met koelingen. Dit is een andere gespecialiseerde tak van transport.

 

Zijn mijn pakketten verzekerd tijdens het transport?

Bij de Transporters zijn uw pakketten verzekerd tegen verlies of beschadiging van de inhoud. Voor deze verzekering hoeft u geen extra kosten te betalen.

Welke landen transporteren jullie naar?

Wij rijden door heel Europa. Onze chauffeurs rijden o.a. in Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië. Dus heeft u een zending die naar het buitenland moet? Geen probleem!

 

Moet ik bij voorrijkosten betalen voor de koerier?

Bij de Transporters hebben we geen vast voorrij tarief. Alle kosten voor het transport worden meegenomen in onze calculator. Bereken zelf gemakkelijk uw ritprijs of neem direct contact met ons op.

 

Hoe verloopt de betaling?

Na aanvraag van een rit nemen wij via mail of telefoon contact met u op. Na het uitvoeren van de rit ontvang u van ons een factuur.

 

Hoe ontvang ik mijn factuur?

Wij versturen een factuur altijd als link, PDF in mail of als hardcopy. U kunt zelf bepalen hoe u de factuur wilt ontvangen.

 

Wat gebeurt er als een pakket niet kan worden afgeleverd?

Per saldo gebeurt het niet dat er een pakket niet afgeleverd kan worden. Wij maken hier namelijk met elke klant goede afspraken over. Wij zijn geen koeriersdienst die puur pakketjes bezorgen bij particulieren. Wij richten ons B2B van brief bezorging tot aan transport tot 6000 Kg.

Bereken zelf uw ritprijs of neem contact op

Heeft u nog meer vragen of wilt u direct zelf uw ritprijs berekenen?
Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Wat wij verder nog aanbieden

Transportdienst Transporters

Transportdienst

Naast al onze bestelwagens hebben we ook een aantal vrachtwagens waarmee wij u ook met uw grotere vrachten van dienst kunnen zijn!

Postbusservice transporters

Postbusservice

‘s Ochtends vergeten langs uw postbus te rijden? Uw post wordt opgehaald en bezorgd op een afgesproken tijdstip. Wel zo gemakkelijk!

Een greep uit onze klanten