Ons nieuwe Track & Trace systeem

Bij de Transporters hebben we samen met Linqo een nieuw Track & Trace systeem geïmplementeerd. Onze auto’s kunnen we via dit nieuwe Smart Mobility systeem beter monitoren. Via dit nieuwe systeem kunnen onze auto’s realtime worden gevolgd op mobiele telefoon, tablet of PC. Vertrektijden, aankomsttijden en bezochte locaties zijn hierdoor snel in te zien.

 

Duurzamer vervoer door Track & Trace systeem

Bij de Transporters zijn we continu bezig om onze dienstverlening duurzamer te maken. Het nieuwe Track & Trace systeem helpt ons hier om onderstaande redenen bij:

 

  • Minder gereden kilometers

Het systeem geeft inzicht in de gedane ritten en biedt de mogelijkheid tot een strakkere planning van de ritten. Voordeel daarvan is dat er minder tijdverlies is en er minder kilometers gereden hoeven te worden.

 

  • Minder brandstofverbruik door inzicht in rijgedrag

Duurzaamheid komt ook terug in het systeem omdat het inzicht geeft in het rijgedrag van de chauffeur. Enerzijds om de veiligheid van auto en chauffeur te vergroten, omdat het systeem laat zien hoe hard de chauffeur rijdt, hoe hij de bochten neemt, hoe hard hij optrekt etc. Anderzijds laat het systeem het brandstofverbruik zien in relatie tot het rijgedrag. Zowel de chauffeur als leidinggevende krijgen wekelijks een rapportage betreffende het rijgedrag.

 

Door het implementeren van het nieuwe Track & Trace systeem bieden wij u dus een nog beter, kwalitatief hoogwaardiger en duurzamer vervoer. Wilt u weten wat het vervoer kost? Maak dan gebruik van onze Calculator!

Leave a comment