Tijd voor groei: We breiden uit met een nieuwe vrachtwagen!

Het wagenpark van ons is al behoorlijk divers met bestelwagens, bestelbussen en vrachtwagens. Deze week zetten we een grote stap vooruit. We verwelkomen een nieuwe vrachtwagen in de vloot! Mede-eigenaar Peter praat over de aanwinst.

Waarom investeren in een extra vrachtwagen?

“Dat heeft verschillende redenen. We groeien, maar ook de vraag naar vrachtwagens is tegenwoordig groter. Daarnaast kunnen vrachtwagens aanzienlijk meer vervoeren dan gewone auto’s. Maar we hebben er ook een aangeschaft voor de verbeterde bruikbaarheid. Onze nieuwe vrachtwagen heeft een fijne, zuinige 6-cilinder motor. Dat betekent een soepelere rit en hij past perfect bij onze groeiende business.”

Is de nieuwe wagen helemaal hetzelfde als de andere drie?

“Deze nieuwe vrachtwagen is heeft dezelfde grote laadruimte. En is net als de andere drie vrachtwagens voorzien van zeilen waardoor er makkelijker via de zijkanten kan worden geladen. Daarnaast zal de buitenkant van de vrachtwagen binnenkort een nieuwe uitstraling krijgen. Op de bovenste laadklep zal het logo van Tig Akoestiek prijken, een bedrijf dat gespecialiseerd is in geluidsoplossingen voor locaties zoals sporthallen.”

Nog meer uitbreiding?

Groei of even pas op de plaats? “Vind ik een lastige. Groeien betekent ook meer personeel, wat uitdagingen met zich meebrengt. We hebben nu 20 medewerkers die elkaar allemaal kennen. Ga je richting de 30, dan wordt het lastiger. Plus, dan is het biertje en het bitterballetje op de vrijdagmiddag ook wel anders”, grapt Peter.

Wat vinden de chauffeurs ervan?

“Natuurlijk is iedereen enthousiast, maar er is één persoon die niet kan wachten: onze vaste chauffeur. De wagen heeft een jaar vertraging gehad, dus hij kijkt er enorm naar uit. Dat snap ik wel.” Waarom is hij er zo enthousiast over? “De nieuwe vrachtwagen is dus een 6 cilinder en automaat. Je gaat zitten, draait de sleutel om en karren maar”, sluit Peter lachend af.

Hulp nodig? 
Heb jij hulp nodig op het gebied van transportdienst, koeriersdienst of postbusservice? We helpen je er graag bij. Vul de calculator in of mail naar info@detransporters.nl.

Leave a comment