Transportdienst

Naast de bestelwagens en bestelbussen hebben wij ook een aantal vrachtwagens waarmee wij u ook met uw grotere vrachten van dienst kunnen zijn. Hiervoor geldt tevens een vast kilometertarief. Zo betaalt u een vast bedrag, ongeacht de lading en betaalt u nooit te veel.
We bezorgen uw vracht niet alleen in heel Nederland maar we verzorgen ook internationaal transport.

Pallets en grote vrachten

Met een capaciteit tot 5910 kg en een laadlengte van 8,50 meter zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Een vrachtwagen wordt ingezet bij vrachten zwaarder dan 1595 kg, ladingen van 5 tot 20 europallets.

Ondeelbare lading

Omdat onze vrachtwagens zijn voorzien van een zeil aan de zijkant kunnen ze ingezet worden voor ondeelbare ladingen van meer dan 3,60 meter lang. Zo kunnen wij u ook bij grote vrachten perfect van dienst zijn!

Transportdienst Transporters

Bereken zelf uw ritprijs

Met onze handige tool berekent u zelf hoeveel uw rit kost. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week! Vervolgens kunt u de rit direct aanvragen.

Wat wij verder nog aanbieden

Koeriersdienst de Transporters

Koeriersdienst

Uw vracht moet veilig en op tijd worden bezorgd! Daarom pakken wij niets over, maar gaat de vracht rechtstreeks van u naar uw klant.

Douaneafhandeling

Heb je douaneafhandeling nodig? Onze experts zorgen voor een vlotte en zorgeloze douaneafhandeling, zodat jouw goederen snel en probleemloos hun bestemming bereiken.

Een greep uit onze klanten