Uitbreiding van onze diensten met Almax Global Logistics BV

In een voortdurend veranderend logistiek landschap streven bedrijven ernaar om maximaal te worden ontzorgd door hun transportpartner. Bij De Transporters begrijpen we dit als geen ander. Daarom zijn we enthousiast om een aankondiging met jullie te delen.

Vanaf 1 juni 2024 werken we samen met Almax Global Logistics BV. Dit betekent dat we onze diensten uitbreiden met nog meer transportmogelijkheden om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wie is Almax Global Logistics BV?
Misschien ken je ze al: Almax Global Logistics BV is een echte expert als het gaat om lucht- en zeevracht, expresdiensten, trucking en douaneafdeling. Ze zijn al meer dan 10 jaar een gevestigde naam in Oldenzaal en staan bekend om hun expertise en betrouwbaarheid. Met hun uitgebreide netwerk en diepe kennis van de internationale logistieke sector zijn ze de perfecte partner voor ons.

Wat betekent dit voor jou?
Wat betekent deze samenwerking voor jou als klant? Heel simpel: nog meer mogelijkheden en gemak. Naast onze vertrouwde transport- en koeriersdiensten kunnen we nu ook lucht- en zeevracht aanbieden, samen met snelle expresdiensten en uitgebreide truckingopties. Heb je douaneafhandeling nodig? Ook dat regelen we vanaf nu voor je. En het beste van alles: je hebt altijd één aanspreekpunt voor al je vragen. Van het moment dat je zending bij ons binnenkomt tot de aflevering, zorgen wij voor alles.

Onze gezamenlijke kwaliteitsnormen
Een van de redenen waarom we zo enthousiast zijn over deze samenwerking is dat zowel wij als Almax Global Logistics dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren. We willen dat je erop kunt vertrouwen dat je zending in goede handen is. Of het nu gaat om een klein pakket of een grote vracht, wij behouden de volledige controle en zorgen dat alles soepel verloopt.

Nog beter van dienst
Door verschillende transportmodaliteiten te combineren, kunnen we je snellere levertijden, lagere kosten en meer flexibiliteit bieden. We begrijpen dat je behoefte hebt aan een partner die met je meedenkt en proactief oplossingen biedt. Deze uitbreiding van onze diensten zorgt ervoor dat we dat kunnen doen.

Neem contact op
Heb je vragen of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op via info@detransporters.nl of 0546 53 94 55.

Leave a comment