Van kleine pakketjes tot grote ladingen: ons wagenpark kan het allemaal!

Ben je op zoek naar een transport- en koeriersdienst die alles voor je kan regelen? Zoek dan niet verder! Wij hebben een uitgebreid wagenpark en kunnen alles vervoeren. Van belangrijke onderdelen die met spoed bezorgd moeten worden tot belangrijke documenten die met zorg vervoerd moeten worden. Wij zorgen ervoor dat het veilig en snel van A naar B wordt gebracht. Laat ons het werk voor je doen. Waar het ook naar toe moet!

 

Uitgebreid wagenpark
Wij zijn er trots op om een uitgebreid wagenpark te hebben waarmee we onze klanten van dienst kunnen zijn bij iedere opdracht, groot of klein. Ons park bestaat uit verschillende voertuigen, elk geschikt voor een specifieke taak. Of je nu een kleine envelop moet verzenden of een zware machine moet vervoeren, wij hebben de geschikte wagen voor je klaar staan. We beschikken over:

• Bestelwagens: Onze betrouwbare en professionele bestelwagens zijn perfect voor het vervoeren van producten tot een lengte van 2.00 meter en een gewicht tot 880 kg.

• Bestelbussen: Als je grotere goederen moet vervoeren, bieden onze bestelbussen uitkomst. Onze bestelbussen kunnen producten vervoeren tot een lengte van 3.60 meter en een gewicht tot 1300 kg.

• Vrachtwagens: Voor de grootste en meest complexe transportopdrachten hebben we onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens kunnen producten vervoeren tot een lengte van 8.50 meter en een gewicht tot 8000 kg.

Met al deze wagens kunnen wij ritten betrouwbaar, professioneel en snel uitvoeren. Waar het ook naar toe moet!

Leuk feitje!
Ons wagenpark heeft GPS! Dat betekent dat we jouw zendingen kunnen tracken. En weet je wat nog vetter is? We zijn 24/7 aan de lijn voor al je vragen! Dus als je wilt weten waar je pakketje is of wanneer het precies wordt geleverd, dan zijn wij er voor je. Geen gedoe, gewoon superhandig!

 

Wil jij een wagen uit ons wagenpark inzetten?
Moet er iets vervoerd worden en heb je geen zin om het zelf te doen? Laat het aan ons over! Onze vaste groep chauffeurs zijn opgeleid voor veel soorten transport. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Kies een wagen uit ons mooie wagenpark en laat ons weten wat je moet vervoeren. En onze planner regelt de rest!

Voor vrijblijvend advies zijn wij maar één belletje van je verwijderd! Pak je telefoon en bel ons op 0546 539455. We kunnen je helpen met al je vragen.

Leave a comment