Over ons

Onze wagens zijn niet te missen: zwart met grote, witte teksten en felgele iconen. Wellicht heb je ons wel eens zien rijden. Of hebben we je wel eens verrast met onze service. Want dat doen we dagelijks: onze klanten een goed gevoel geven. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk.

 

Transport- en koeriersbedrijf De Transporters

De Transporters is een transport- en koeriersbedrijf met 19 enthousiaste medewerkers. Wij rijden door heel Nederland en Europa. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met bestelwagens, bussen en vrachtwagens. Op basis van jouw wensen en behoeften kunnen we een geschikt voertuig beschikbaar stellen. Onbeschadigd, op tijd en volgens afspraak. Op dit moment zijn we ons aan het klaarstomen voor de toekomst door elektrisch te gaan rijden. De eerste elektrische wagen is een feit!

 

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Als je ons belt, krijg je ons aan de lijn. Simpel. Wij doen niet aan bandjes met keuzemenu’s. Korte lijnen en heldere afspraken: daar zijn we goed in. Al jarenlang. Daarnaast staan we altijd garant voor hoge kwaliteit en veiligheid tegen een zeer acceptabele prijs. Profiteer vandaag nog van onze flexibiliteit en betrouwbaarheid!

NIWO gecertificeerd

De Transporters is NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) gecertificeerd. Het NIWO stelt drie voorwaarden, namelijk; betrouwbaar, kredietwaardig en vakbekwaam. Voldoet een bedrijf aan alle drie genoemde voorwaarden, dan mag deze zich NIWO gecertificeerd noemen.

niwo logo

Met ons veelzijdige wagenpark staan wij altijd voor u klaar

Wat vinden klanten van de Transporters?

Bij De Transporters vinden wij het leveren van een goede service belangrijk. Dat is de reden dat onder andere de Rabobank en Poorthuis Packaging voor ons kiezen.

Benieuwd wat zij van onze dienstverlening vinden? Klik snel op de video’s en ontdek het.

Wat vinden klanten van de Transporters?

Bij De Transporters vinden wij het leveren van een goede service belangrijk. Dat is de reden dat onder andere de Rabobank en Poorthuis Packaging voor ons kiezen. Benieuwd wat zij van onze dienstverlening vinden? Klik snel op de video’s en ontdek het.

Een greep uit onze klanten