Transport vervoer

Op zoek naar een transport vervoer bedrijf?
De Transporters is een jong en dynamisch transport vervoer bedrijf in Twente.
Graag zijn wij u van dienst met onze uitgebreide en goede service op het gebied van transport vervoer.

Door ons uitgebreide wagenpark, met bestelwagens, bussen en vrachtwagens, kunnen wij in al uw transportbehoeften voorzien. Voor De Transporters staat kwaliteit en service centraal. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Uw vracht wordt met zorg behandeld en is bij ons in betrouwbare handen.

Transport vervoer bedrijf in Overijssel
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat uw vracht veilig en op tijd wordt bezorgd. Daarom pakken wij niets over, maar gaat de vracht rechtstreeks, binnen 24 uur, van u naar uw klant. Bij ons betaalt u niet voor de grootte of gewicht van uw vracht, maar een vaste prijs per kilometer. Zo weet u van te voren hoeveel u kwijt bent.

De Transporter staat u graag te woord
Neem gerust contact met ons op. Graag geven wij u antwoord op uw vragen en staan wij u ter dienst. U kunt telefonisch contact opnemen, mailen of gezellig even langskomen!

Bereken zelf uw ritprijs

Met onze handige tool berekent u zelf hoeveel uw rit kost.
Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week!
Vervolgens kunt u de rit direct aanvragen.

Met ons veelzijdige wagenpark staan wij altijd voor u klaar

Wat vinden klanten van de Transporters?

Bij De Transporters vinden wij het leveren van een goede service belangrijk. Dat is de reden dat onder andere de Rabobank en Poorthuis Packaging voor ons kiezen.

Benieuwd wat zij van onze dienstverlening vinden? Klik snel op de video’s en ontdek het.

Wat vinden klanten van de Transporters?

Bij De Transporters vinden wij het leveren van een goede service belangrijk. Dat is de reden dat onder andere de Rabobank en Poorthuis Packaging voor ons kiezen. Benieuwd wat zij van onze dienstverlening vinden? Klik snel op de video’s en ontdek het.